Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Faqja 16 e 18 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18  Next

Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Feb 17, 2015 2:12 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Largea_4162447685kosovaligocmenler111424120937
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Feb 17, 2015 10:21 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 1450319_500654803375266_1046618559_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 10929127_733293743444703_262953859482809703_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Feb 21, 2015 11:16 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 45a10fb2-a04a-489e-98e5-8bfb39978cff-w640-r1-s
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Feb 21, 2015 11:17 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 10445974_1051925268170468_5973545806628978184_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Feb 24, 2015 1:19 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 11001802_921746257858975_6810284080331762049_n

Shqiptaret ne Stamboll , viti 1895 ! , roje te sulltanatit para ngordhjes !
Deri kur?
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Feb 26, 2015 8:51 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 1510980_947743001904647_7302629839059459766_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 10635930_947227248622889_4494710945729197275_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 10990511_944215138924100_6497479431716206332_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 10987659_944023612276586_1399395322803330412_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 10650014_943513068994307_3650451321116701251_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 11006382_943470928998521_2010480362641633629_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Feb 27, 2015 7:33 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 10408787_1552505128363216_7123383661422071996_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 10610584_1552505148363214_3517999533694218537_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Mar 01, 2015 2:19 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 10927989_803272869721941_900657070_n
Keshtu do te mbesin edhe keta qe luftuan!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Mar 01, 2015 2:26 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 11015481_827552417315991_4002142377184793061_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Mar 01, 2015 2:52 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 11043129_858927974149386_7885357098984126323_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Mar 02, 2015 4:00 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 1781954_588283277983298_755589023983659510_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 05, 2015 5:37 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 11049477_1022959431065946_9059148745581805921_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 05, 2015 6:03 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Drejtesia%2Beklipsi
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 05, 2015 11:21 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 401369_4184510370118_658131369_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 11051990_1010205102332709_5061840988317633910_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 426786_4169881884415_1554825393_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Mar 05, 2015 11:22 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 11025817_1010206962332523_4697868894904714669_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Mar 06, 2015 12:05 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 11038722_10206208113910099_5907431143521496911_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 07, 2015 12:05 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 1917247_190544944076_417274_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 1916131_172275684076_3340957_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 1916131_171449789076_2527497_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 1916131_171450164076_5775413_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 1916131_171449524076_3671289_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 07, 2015 12:08 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 AA9sCuB
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Mar 09, 2015 8:46 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 173644
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Mar 09, 2015 10:26 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 11046675_625089444287849_2985939872148164000_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 11020998_625089617621165_5385316516324275498_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Mar 10, 2015 12:49 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 15-vite-nga-vrasja-e-v-euml-llez-euml-rve-bytyqi-p-euml-rgjegj-euml-sit-edhe-m-euml-tutje-mbi-ligjin-hd

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Largea_vellezerit-bytyqi1394496828

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Up-CGDE86NODP4IIUEN

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Maxresdefault
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Mar 11, 2015 8:58 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Largea_kryesoreademii1426092010
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Mar 20, 2015 12:05 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 15394_785976134824023_5003980264676872687_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 28, 2015 6:14 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Shkup%201912%20copy-1404744087
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Mar 28, 2015 6:53 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Kleri_fetar_860681648_907585026
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 16 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 16 e 18 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi