Nensi Atuell (Nancie Atwell), mësuese e gjuhës angleze, nga shteti Mejn (Maine) i Amerikës, pas 42 vjet pune, u vlerësua si mësuesja më e mirë në botë, dhe u shpërblye me një shumë prej 1 milion dollarësh.