Deklarime dhe polemika
Faqja 1 e 1
Deklarime dhe polemika
Agim Gashi: Deklaratë individuale për publikun
Agim Gashi |
Deklaratë individuale për publikun
03.09.08
LDD-së dhe LDK-së
03.09.08
LDD-së dhe LDK-së
Të nderuar miq dhe kolegë,
Personalisht, dëshiroj t'iu shpreh falënderimet e mia më të sinqerta për qëndrimin tim me vite në mesin tuaj. Nderin dhe kënaqësinë që m’i ofruat e kisha obligim moral dhe politik të jem në mesin e tuaj krejt me dashurinë e madhe që kisha dhe e kam për Kosovën, Dr. Ibrahim Rugovën, Presidentin e përjetshëm të kësaj toke dardane dhe idealin e pashuar të lirisë kombëtare. Kohërat në të cilat punuam së bashku ishin të rënda dhe plot rreziqe. Shumica nga kolegët dhe miqtë nuk janë më në mesin tonë. Të lehtë e paçin dheun e Kosovës dardane. Sa ishte gjallë Presidenti Rugova, ishte kënaqësi të punosh dhe fare nuk mendohej as për rreziqet që na kanoseshin. Përkundrazi ato rreziqe dhe situata mua personalisht më jepnin kurajë të punoj akoma dhe ta urrej për vdekje armikun shekullor që na robëroi e na gjymtoi për së vdekuri e për së gjalli. Shoqërisë tonë shqiptare i nevojitej një subjekt politik siç ishte LDK-ja dhe anëtarësia e saj, sepse me anë të saj u bë sensibilizimi i masave gjithë popullore kombëtare dhe i BN-së e cila në ato vite akoma(shumica) nuk e dinin se ku gjendej Kosova.
Dr. Rugova ishte ai që na mbushte elan dhe na e shtonte vullnetin të luftojmë për një të ardhme më të mirë. Siç e dini që prej formimit të LDK-së, pra prej regjistrimit në këtë Lëvizje gjithëkombëtare, qëllimi kryesor i punës sime ishte pavarësia e Kosovës. Kjo u arrit edhe pse jo në atë masën që ne e ëndërruam. Gjithsesi Kosova sot është shteti më i ri i kësaj bote.
Dr. Rugova ishte ai që na mbushte elan dhe na e shtonte vullnetin të luftojmë për një të ardhme më të mirë. Siç e dini që prej formimit të LDK-së, pra prej regjistrimit në këtë Lëvizje gjithëkombëtare, qëllimi kryesor i punës sime ishte pavarësia e Kosovës. Kjo u arrit edhe pse jo në atë masën që ne e ëndërruam. Gjithsesi Kosova sot është shteti më i ri i kësaj bote.
Jam përpjekur të jem i gjithanshëm, të kontribuoj në të gjitha fushat e jetës për qëllimet tonë dhe se për këtë kurrë s’kam marrë dhe as përfituar asnjë cent. Sot jam qytetari më i varfër i Republikës së Kosovës por edhe më i lumturi.
Kam kënaqësinë të jap vlerësimin e duhur dhe falënderimet e mia për punën rigoroze dhe të vazhdueshme te të gjithë anëtarëve të ilegales, të shokëve nga burgjet serbe të kolegëve pa dallim ideologjie apo besimi fetar, të pajtimtarëve të gjaqeve e deri tek shokët e miqtë që ranë në altarin e lirisë për idealin më të shenjët: LIRINË DHE PAVARËSINË E KOSOVËS!
Gjithashtu përshëndes të gjithë miqtë dhe kolegët që nuk e dëshiruan ndarjen e LDK-së, dhe atyre që me dashuri i shkojnë rrugës së Presidentit Rugova.
Gjithashtu përshëndes të gjithë miqtë dhe kolegët që nuk e dëshiruan ndarjen e LDK-së, dhe atyre që me dashuri i shkojnë rrugës së Presidentit Rugova.
Është më se e kuptueshme që ka pasur raste, ku ndonjëherë nuk kam mundur t'i përgjigjem detyrave të parashtruara për shkak të obligimeve të mia dhe për shkak të shëndetit tim.
Shumë prej jush i njoh në raporte personale dhe pikërisht e ndjeva si obligim parimor t'iu njoftoj, të dy palët, miqtë dhe kolegët e LDK-së dhe LDD-së se unë bëj një tërheqje nga jeta politike me mendimin më të shëndoshë se më shumë jam i nevojshëm për popullin se sa për ndonjë klan politik. Demoralizimi im kishte arritur kulmin me ndarjen e LDK-së në dy grupe. U rebelova edhe unë si shumë të tjerë dhe përkraha krahun e Dacit. Por dita-ditës bindesha se unë jam njeri i artit e jo i politikës, edhe pse në të kaluarën jo të largët edhe dasmat dhe vdekjet i kishim politike. Me të vërtetë ka qenë një nder t'i shërbej një kauze shumë të madhe, si në ilegalitet ashtu edhe legalitet, prej që mbaj mend e deri në këto ditë vjeshte, duke premtuar se do jem përsëri me të gjithë dhe për të gjithë ata që punojnë e veprojnë për të mirën e popullit dhe atdheut.
Shumë prej jush i njoh në raporte personale dhe pikërisht e ndjeva si obligim parimor t'iu njoftoj, të dy palët, miqtë dhe kolegët e LDK-së dhe LDD-së se unë bëj një tërheqje nga jeta politike me mendimin më të shëndoshë se më shumë jam i nevojshëm për popullin se sa për ndonjë klan politik. Demoralizimi im kishte arritur kulmin me ndarjen e LDK-së në dy grupe. U rebelova edhe unë si shumë të tjerë dhe përkraha krahun e Dacit. Por dita-ditës bindesha se unë jam njeri i artit e jo i politikës, edhe pse në të kaluarën jo të largët edhe dasmat dhe vdekjet i kishim politike. Me të vërtetë ka qenë një nder t'i shërbej një kauze shumë të madhe, si në ilegalitet ashtu edhe legalitet, prej që mbaj mend e deri në këto ditë vjeshte, duke premtuar se do jem përsëri me të gjithë dhe për të gjithë ata që punojnë e veprojnë për të mirën e popullit dhe atdheut.
Isha i sulmuar në shumë fronte. I kërcënuar edhe me likuidim fizik, i share, më quanin spiun, tradhtar, më shantazhonin dhe më ofendonin mua dhe familjen time, mi frikësonin fëmijët dhe mi rrahnin e plagosnin anëtarët e familjes, por qëndrova. Qëndrova sepse e dija se lufta për ardhmëri kombëtare i ka sakrificat e veta.
Ju uroj të gjithëve suksese të më tejshme në jetë dhe arritje sa me të mëdha në punë e në synimet tona kombëtare. Po ashtu, i uroj Kryetarit të LDD-së z. Akademik Nexhat Dacit punë të mbarë dhe suksese të mëtejshme në realizimin synimeve të tija politike.
Ju uroj të gjithëve suksese të më tejshme në jetë dhe arritje sa me të mëdha në punë e në synimet tona kombëtare. Po ashtu, i uroj Kryetarit të LDD-së z. Akademik Nexhat Dacit punë të mbarë dhe suksese të mëtejshme në realizimin synimeve të tija politike.
Mesazhi im i fundit për të gjithë mbetet të jetë si gjithnjë: vazhdoni të ndihmoni e ta doni njëri-tjetrin, si në nivelin individual ashtu dhe në atë kombëtar, të ecni para me vullnet e devotshmëri, se vetëm kështu mund të ecet përpara suksesshëm!
Ju falënderoj për vëmendjen dhe konsideratën tuaj.
Me respekt dhe sinqeritet të plotë,
Këngëtari dhe rapsodi i popullit
Agim Gashi-Gjermani
Agim Gashi-Gjermani
----------
I nderuari z. Agim,
Deklarata juaj është shprehje e vullnetit tuaj personal.
I kuptoj brengat dhe shqetësimet tuaja njerëzore dhe intelektuale. Vendimi juaj për t'u larguar nga politika është një çështtje e bindjeve dhe zhgënjimeve, por edhe e drejtë për të pushuar nga kokëdhimbjet politike.
Ju jeni një thesar i madh i kulturës dhe poezisë shqiptare. Vepra juaj do të jetojë prore bashkë me gjeneratat që do vijnë. Sidomos, të gjithë ata që e deshen Presidentin tonë historik Dr. Ibrahim Rugovën ju duan njësoi edhe juve, se duke i kushtuar këngë atij e keni përjetësuar veprën tuaj, ndaj edhe nëse largoheni nga politika, me vete po i merrni shpërblimet më të shtrejta dhe më të lavdishme për një krijues dhe rapsod popullor, i cili që kur lindi i këndojë atdheut, Kosovës, popullit, lirisë, e më në fund edhe pavarësisë së Kosovës.
Jetë të gjatë dhe sukses në krijimtarinë tuaj të më tutjetshme ju dëshiron një mik juaji, që nuk ju
ka njohur për së afërmi, por që ka jetuar gjithmonë me këngën dhe melosin e zërit tuaj të bukur
dhe shumë karakteristik.
Zoti ju bekoftë !
Me respekt të lartë,
Rexhep Elezaj
Gjermani, 03. 09. 2008
I kuptoj brengat dhe shqetësimet tuaja njerëzore dhe intelektuale. Vendimi juaj për t'u larguar nga politika është një çështtje e bindjeve dhe zhgënjimeve, por edhe e drejtë për të pushuar nga kokëdhimbjet politike.
Ju jeni një thesar i madh i kulturës dhe poezisë shqiptare. Vepra juaj do të jetojë prore bashkë me gjeneratat që do vijnë. Sidomos, të gjithë ata që e deshen Presidentin tonë historik Dr. Ibrahim Rugovën ju duan njësoi edhe juve, se duke i kushtuar këngë atij e keni përjetësuar veprën tuaj, ndaj edhe nëse largoheni nga politika, me vete po i merrni shpërblimet më të shtrejta dhe më të lavdishme për një krijues dhe rapsod popullor, i cili që kur lindi i këndojë atdheut, Kosovës, popullit, lirisë, e më në fund edhe pavarësisë së Kosovës.
Jetë të gjatë dhe sukses në krijimtarinë tuaj të më tutjetshme ju dëshiron një mik juaji, që nuk ju
ka njohur për së afërmi, por që ka jetuar gjithmonë me këngën dhe melosin e zërit tuaj të bukur
dhe shumë karakteristik.
Zoti ju bekoftë !
Me respekt të lartë,
Rexhep Elezaj
Gjermani, 03. 09. 2008
04.09.2008 www.zemrashqiptare.net
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Re: Deklarime dhe polemika
Reagime:
Xhafer Leci: Letër mikut tim
Letër mikut tim (Në lidhje me ''Deklaratën individuale të Agim Gashit'')
Shpeshherë më bien ndërmend mesazhet tua brilante nga takimet tona: „Mirë që populli e ka fiksuar shkaktarin e së keqes“. Andaj shumë gjëra i ke alarmuar me guximin dhe shkathtësinë tënde me mjeshtri të rrallë. Në ato shkapërderdhje të kohës, ti me këngën tënde mbrojte gjuhën, shkollën, historinë, çmove dhe respektove njerëzit e mëdhenj të kombit siç ishin Dr. Ibrahim Rugova, komandanti Adem Jashari, Sali Çekun, Fehmi Lladrovcin si dhe shumë trima e dëshmorë tjerë që u flijuan për atdhe, e që u këndove me mall dhe krenari. Ata i bëre të pavdekshëm dhe i bashkove, sepse ti e dije se nuk është atdhetari të jetosh në mënyrën vetjake, por është dhunti, diçka njerëzore, madhështore...Me zërin tënd arrite që shumë kënd ta largosh nga violenca dhe dyshimi. Largimin tënd nga politika e shoh si vazhdimësi të shpirtit tënd demokratik, të filluar shumë më herët në ecjet tona kombëtare. Ti ishe edhe kundër bunkerizimit të tmerrshëm kombëtar, sepse e dije që ai ishte shkatërrimtar për qenien tonë, ishte linçim i kombit. Andaj, rrugë e vetme dhe e sigurt mbesin për ne proceset e reja shoqërore dhe demokratike, e jo organizimi i shtetit mbi baza farefisnore dhe bajraktariste.
Xhafer Leci: Letër mikut tim
Xhafer Leci |
I dashur miku im Agim Gashi,
Me të lexuar deklaratën tënde u impresionova shumë, e njëherë më kaplojë një emocion dhimbjeje për njeriun që tërë jetën ia kushtoi atdheut. Menjëherë më erdhi ndërmend porosia jote përmes vargjeve të këngëve tua se:“ Liria ime nuk është vetëm e imja”. Miku im i dashur, ti kishe të drejtë, por ja që në kohën kur njeriu ka më së shumti nevojë për liri personale, ti ndjehesh i zhgënjyer në politikë, duke jetuar një jetë të varfër dhe me sëmundje e cila të ka goditur qëkur ishe në burgjet serbe, nga torturat që t’i bënin. Edhe sivjet gjatë qëndrimit tim në Kosovë e vizitova edhe Lipjanin tënd, dhe kur pyeta se ku gjendet shtëpia e Agim Gashit më thanë: “Agim Gashi nuk ka shtëpi, atë ia dogjën serbët më 1998”! Po ashtu më thanë se askush s’të kishte ndihmuar që ta rindërtosh shtëpinë e djegur...!
Të njoh mirë, miku im Agim. Të njoh në shpirt dhe në jetë, prandaj më dhimbsesh shumë kur gatuan në këtë moshë, sepse s’ke para që ta blejsh as bukën, pranë përballjes me të gjitha vuajtjet tjera, sëmundjen dhe peripecitë tjera të jetës. Ti kurrë nuk tentove të identifikohesh me popullin dhe atdheun: dy nocione të shenjta për secilin njeri, sepse siç ke thënë edhe vetë; nuk guxojmë të vejmë monopol mbi këto dy krijesa.
Si krijues dhe intelektual i madh u përpoqe që këto dy nocione ta ruajnë kuptimin dhe drejtë peshimin, duke i kënduar mëkëmbjes dhe ringjalljes së tyre me gjak të ri dhe kuadro të reja. Ti me zërin dhe këngën tënde na ke mësuar se si shqiptarët në kohërat më të vështira nuk çajnë kokën për ekzistencë individuale, por për atë kolektive, për ta mbijetuar robërinë.
Si krijues dhe intelektual i madh u përpoqe që këto dy nocione ta ruajnë kuptimin dhe drejtë peshimin, duke i kënduar mëkëmbjes dhe ringjalljes së tyre me gjak të ri dhe kuadro të reja. Ti me zërin dhe këngën tënde na ke mësuar se si shqiptarët në kohërat më të vështira nuk çajnë kokën për ekzistencë individuale, por për atë kolektive, për ta mbijetuar robërinë.
E di se je i sëmurë. E, zemra jote nuk mundi më t’iu përballojë vuajtjeve të popullit tënd, por as vuajtjeve personale. Mos respekti dhe mos konsiderata nga shteti yt, e di se në kohë të fundit të ka bërë që të tërhiqesh nga angazhimi politik, por e di se ti nuk do t’iu dorëzohesh zhgënjimeve të çastit, se Kosova “është gjaku ynë që nuk falet” e as nuk shitet. Vargjet tua: “ se s’ka më vështirë se me vdekë nën shkurrat e huaja“ flasin për ty më shumë se çdo gojë tjetër. Megjithatë, nuk besoj se e ka pranuar fatalitetin!
Agim Gashi |
Miku im i dashur, të uroj shëndet dhe çdo të mirë në jetë. Do të jem me ty gjithmonë, do të më kesh pranë, jo vetëm mua por edhe miqtë e shumtë që i ke. Nga ti kemi mësuar shumë; se si duhet ruajtur dhe kultivuar traditat, kulturën, këngën shqipe burimore, sharkinë dhe gjithë historinë tonë kombëtare.
Të dëshiroj shëndet, mirësi dhe suksese në veprimtarinë tënde krijuese prej rapsodi të madh gjithëkombëtar. Zoti të shpërbleftë për punën e madhe që ke bërë dhe që po bën për të mirën e popullit shqiptar!
Xhafer Leci
Gjermani, 7 shtator 2008
Gjermani, 7 shtator 2008
I nderuari z. Agim,
dhe shumë karakteristik.
Zoti ju bekoftë !
Me respekt të lartë,
Rexhep Elezaj
Gjermani, 03. 09. 2008
dhe shumë karakteristik.
Zoti ju bekoftë !
Me respekt të lartë,
Rexhep Elezaj
Gjermani, 03. 09. 2008
|
Edituar për herë të fundit nga Agim Gashi në Mon Dec 22, 2008 1:20 am, edituar 1 herë gjithsej
Re: Deklarime dhe polemika
Selim Hasanaj: Kangë për artistin dhe patriotin Agim Gashi
E marte, 09-09-2008, 05:03pm (GMT)
E marte, 09-09-2008, 05:03pm (GMT)
Selim Hasanaj |
KANGË PER ARTISTIN DHE PATRIOTIN AGIM GASHI
Nga Selim Hasanaj
I KËNDOJ KANGEN NJI RAPSODI
Qifteli ti mikja ime,
banu gati pash at Zot.
Se nji kangë unë due me këndue,
per nji burr , nji patriot.
Por, kujdes ti mikja ime ,
sepse sot do ta kesh vështirë.
Mem shoqnue mue kësaj herë,
zanin tim që shkon tue u dridhë.
Andaj ti oj qifteli,
duhet sot të me ndihmosh.
Këtë kangë unë që e kamë nisë,
ti si din ta perfundosh.
Unë gjithmonë tye t`pata mike,
dhe gjithmonë ti më shoqnove.
Sa herë kangës unë ja nisa,
Telat ti i akordove.
Dhe këtë herë unë do këndojë,
per nji BURR nji PATRIOT.
Që sharkinë ai ndorë e mban,
sepse asht i madhë rapsod.
Nga Selim Hasanaj
I KËNDOJ KANGEN NJI RAPSODI
Qifteli ti mikja ime,
banu gati pash at Zot.
Se nji kangë unë due me këndue,
per nji burr , nji patriot.
Por, kujdes ti mikja ime ,
sepse sot do ta kesh vështirë.
Mem shoqnue mue kësaj herë,
zanin tim që shkon tue u dridhë.
Andaj ti oj qifteli,
duhet sot të me ndihmosh.
Këtë kangë unë që e kamë nisë,
ti si din ta perfundosh.
Unë gjithmonë tye t`pata mike,
dhe gjithmonë ti më shoqnove.
Sa herë kangës unë ja nisa,
Telat ti i akordove.
Dhe këtë herë unë do këndojë,
per nji BURR nji PATRIOT.
Që sharkinë ai ndorë e mban,
sepse asht i madhë rapsod.
Agim Gashi |
Andaj sot unë po kamë frikë,
se mue zani do mtradhton.
Emocionet mkanë kaplue,
qifteli ti më ndihmon.
Duhet bashk ne te mendojmë,
posa kanges dojm m`ja nisë.
Agim Gashit t`ja kushtojmë,
këtij Rapsodi t`Dardanisë.
Ishin vitet e 90-ta,
na pushtojë neve Serbia.
U quen n`kambë e gjithë rinia
Anton Cetta po ju prinë.
Agim Gashi me sharki
n`logje burrash dhe n`per oda
Kendonë kangë ky per LIRI
N`kamë u que e tanë Kosova.
T`gjitha gjaqet u pajtuen
shqiptaria ka lidhë besen
Per liri të Dardanisë
deri n`nja do ta bajmë vdekjen.
Agim Gashi ky rapsod
që asht burr dhe patriot
Zani ti ambel kumbon
per Atdhe pa pra kendonë.
Kendon kangë ky per Kosovën
President Ibrahim Rugoven.
Agim Gashi burr shqiptarë
i`kendon atdheut me faqe t`bardhë.
Edhe unë , rapsod i vogël
sod këtë kangë që e kendojë
Dhe nga zemra e nga shpirti
Agim Gashit shendet i urojë.
Selim M. Hasanaj
Sarpsborg
Norvegji
se mue zani do mtradhton.
Emocionet mkanë kaplue,
qifteli ti më ndihmon.
Duhet bashk ne te mendojmë,
posa kanges dojm m`ja nisë.
Agim Gashit t`ja kushtojmë,
këtij Rapsodi t`Dardanisë.
Ishin vitet e 90-ta,
na pushtojë neve Serbia.
U quen n`kambë e gjithë rinia
Anton Cetta po ju prinë.
Agim Gashi me sharki
n`logje burrash dhe n`per oda
Kendonë kangë ky per LIRI
N`kamë u que e tanë Kosova.
T`gjitha gjaqet u pajtuen
shqiptaria ka lidhë besen
Per liri të Dardanisë
deri n`nja do ta bajmë vdekjen.
Agim Gashi ky rapsod
që asht burr dhe patriot
Zani ti ambel kumbon
per Atdhe pa pra kendonë.
Kendon kangë ky per Kosovën
President Ibrahim Rugoven.
Agim Gashi burr shqiptarë
i`kendon atdheut me faqe t`bardhë.
Edhe unë , rapsod i vogël
sod këtë kangë që e kendojë
Dhe nga zemra e nga shpirti
Agim Gashit shendet i urojë.
Selim M. Hasanaj
Sarpsborg
Norvegji
Komente:
| ||||||
| ||||||
| ||||||
|
Similar topics
» Edhe pas Rugovës, vetëm deklarime (e jo qëndrime) - djathtas!
» Polemika:Morrogjurulldi
» Maqedoni, polemika për gjuhën shqipe
» Polemika të ashpra rreth bisedimeve
» Enver Bytyqi:Polemika e përsëritur
» Polemika:Morrogjurulldi
» Maqedoni, polemika për gjuhën shqipe
» Polemika të ashpra rreth bisedimeve
» Enver Bytyqi:Polemika e përsëritur
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi