Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Faqja 5 e 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Mon Apr 14, 2014 9:10 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10151790_649512568449580_2249553159153786577_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1908239_633397260061111_1603654951_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1016824_638043302929840_632748714_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun Apr 20, 2014 11:20 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10277712_10201894239694588_4496394829821167584_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sat May 10, 2014 8:59 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10357845_754269691270113_858257038640669748_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 11929_730110143716674_2836864885556738358_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun May 11, 2014 8:52 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1507080_705790962811442_7952500193174940310_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun May 11, 2014 9:58 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Xxl_teuta-rugova-isa-mustafa1399820103
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Teuta%20ldk5Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Teuta%20ldkFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Teuta%20ldk1Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Teuta%20ldk2Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Teuta%20ldk3Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Teuta%20ldk4Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Teuta%20ldk6Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Teuta%20ldk7
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri May 23, 2014 11:41 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1782054_674944589208302_2041975663832950612_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10378222_675290009173760_4332288631980962473_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10334241_674544695914958_650878879794826823_n

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10363829_673824255987002_546284741202491858_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10308174_672081062827988_6430022607501569808_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10320499_673808089321952_244447495895268161_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10264814_672041106165317_2618527258864980247_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10306558_668619509840810_2607758240497182372_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun May 25, 2014 6:28 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10403443_762027473827668_7469065164696485732_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jun 15, 2014 6:20 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 378501_341034302592648_1421033111_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 395201_334302816599130_1769541154_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 375543_340165746012837_1999381606_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 18, 2014 11:55 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10426803_326491750834231_4007131628732956213_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10363121_322171464599593_2259200122623602354_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Thu Jun 19, 2014 1:08 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10154432_656553827755917_4703855631487555347_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jun 20, 2014 8:03 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10334241_674544695914958_650878879794826823_n

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10322701_314951151988291_4840161862106590647_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jun 22, 2014 5:33 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10462802_1515781161985242_1647655819493999491_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10468071_1515776121985746_6956715225493660081_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 24, 2014 2:31 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10417527_588550677932926_6971130983479066734_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10458870_10202485677482904_3279272827492300939_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10352202_10152203462049077_1506178161944474600_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jul 02, 2014 10:58 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 268522_550319655078080_7485547466620677328_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10502150_1639656596259783_3323407331039767647_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jul 04, 2014 1:54 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10912_1640439022848207_5272367694041467256_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10444435_1639278842964225_8162623583269189695_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10491983_1638725876352855_1626450905514571749_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10484130_1640441636181279_1949632131333280072_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jul 11, 2014 8:29 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1937884-10152258090967029-2084325655-nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1937884-10152258090967029-2084325655-n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jul 11, 2014 8:39 pm

Në vitin 2001 i shkrova një letër edhe Presidentit Rugova
January 6, 2014   KosovaOpinion   No comments
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Rugova_2014-300x195
[size=30]Nga Agim Gashi, rapsod

[/size]
Në vitin 2001 i shkrova një letër edhe Presidentit Rugova. Letrën ua kam dorzuar z.Kolë Berishës dhe z.Nekibe Kelmendit në zyrat e LDK-së në Prishtinë.
[size]
Disa here kam kërkuar takim me Presidentin por ja që edhe atje në Velani kishte njerz që nuk e dëshironin një takim të tillë.
Letrën dhe disketen e asaj kohe, unë sdi a e ka marr Presidenti. Unë nuk besoj se do ta kishte marrë sepse shumë letra, dhurata e lajme tjera ia mshefnin Presidentit. Kush i bënte këto, unë nuk di porse e vërteta ishte kjo.
Letren po e publikoj për hrën e parë dhe pa asnjë ndërhyrje.


 
PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS DR IBRAHIM RUGOVËS
 
I DASHURI PRESIDENT,
 
            Me një knaqësi të veqant shfrytzoj rastin që të paraqitem me këtë letër, të Ju përshëndes Juve dhe familjen e Juaj si dhe të gjithe bashkpuntorët e Juaj. Së pari edhe pse me vonesë, Ju shprehi ngushllimet më të sinqerta për vrasjet e shum bashkpuntorëve të Juaj nga duar tradhtare, sepse ato duar që vrasin intelegjencën, shkelin mbi shkronjat e dijes, mbi abetare e mbi lodrat e fëmijëve, mbi të gjitha ata shkelin ardhmërinë e popullit shqiptar dhe lirinë që ende e tëra nuk është fituar. Kam shpresë dhe jam shum i bindur, se vetëm nën udhëheqjen e Juaj dhe me fitoren e Juaj në zgjedhjet e ardhëshme, elementët kriminal e komunist do të binden në dështimin e tyre dhe si shpërblim patjetër do ta kenë gjyqin e popullit apo pse jo edhe të Hagës. Kosovës dhe popullit shqiptar i është nevoit kaherë një njeri largpamës, sypatrembur, mendjelartë e shqiptar krenar siq Jeni JU z. President. Mu për këtë arsye u kam kënduar me afshin e shpirtit:
                      Lum Kosova që ka nji djal
                      Sa mirë po i rrin në qafë nji shall,
                      Lum e lum po ban Kosova
                      Qofsh me jetë President Rugova.
                                  Lumja nana që n´dritë të qiti,
                                  Lum e pragu që të rriti
                                  Lum e lum populli që t´ka,
                                  Lum e lum Vatani që t´dha.
        
          Për njëmbdhjet vjet me radhë e mbajtët Kosovën dhe popullin e përvuajtur shqiptar me një shpresë të pashuar e cila edhe u realizua falë Zotit dhe Juve Zoti President, meqenëse për njëmbdhjet vjet sy me sy me burra t´botës e senzibilizuat qështjen e Kosovës, dhe ia arritët asaj që e synuat dhe për të cilën populli u besoi dhe do të Ju besoj për mote, andaj me të drejtë unë them se JU jeni presidenti i përjetshëm i shtetit të ardhshëm të Kosovës. Për njëmbdhjet vjet rresht Ju patët edhe miq edhe armiq, ndërsa ne që u vinim mbrapa pas idealeve të Juaja shpesh përballeshim me skema të pa deshirura nga armiqët tanë të cilët formonin parajsat e tyre të izoluara , në mes të dhimbjes, vuajtjes e poshtrimit kombtar. Në këtë mes ishin edhe shumë antarë të LDK-së, të cilët duke qenë të bindur se nuk i japin llogari askujt, bënë atë që se bënë askush, shpërfytyruan një popull, jetën dhe të ardhëmen e tij, duke pretenduar se kështu janë duke e ruajtur unitetin kombëtar. Kështu ndodhi edhe në Kosovë por edhe në diasporë. Kështu po ndodh ende si në Kosovë ashtu edhe në diasporë, ku ne disa që nuk u besojmë atyre doktrinave të kalbura ngrejmë zërin. Ata na shajnë, na rrahin, na quajnë tradhëtar të unitetit, tradhëtar rugovist, por ka edhe të tillë që janë antarë të LDK-së por bëjnë punën e dreqit. Dhe kur ndodh që të themi ndonjë fjalë të mirë për të tillët ne bëhemi burra të mirë e patriot të shquar. Disa anëtarë të LDK-së që u rreshtuan në radhët e të kuqëve mundohen të kthehen përsëri në radhët e LDK-së pa e menduar se mu ata derdhnin lumenjë vreri kundër LDK-së, e tani e përpijnë e lëpinjë atë që kanë pështyrë. Ata tani janë të pasigurt, të trembur, rrjedhimisht frikacakë të pabesë. Pikrisht ata të rrijnë mbi kokë, të kontrollojnë, duke i marrë viktimat në pyetje në podrumet e hajmave të diasporës, duke i rrahur, duke ua thyer eshtrat, duke ua prerë mishin e duke besuar se në nervat e damarët fshihet e vërteta, AJO e vërtetë së cilës ata i tremben. Pjestar të këtij grupi njerzish janë edhe një dorë ish të burgosurish politik ose të ndërgjegjës, ku me të cilët di të komunikoj meqenëse edhe unë isha i burgosur  e i izoluar në kazamatet serbe. Këtë ua thashë vetëm me një qëllim; Diaspora ka kapacitet njerzish të cilët donë të punojnë për LDK-në, pa u trembur nga frikacakët e ndytë por duhet një transformim radikal i organizimit në të gjithë diasporen shqiptare ma ku ndodhet ajo. Patjetër në diasporë duhet të ripërtrihen aktivet e shuara të LDK-së meqenëse poqëse nuk bëhet kjo kam bindjen se ata që punuan dhe vepruan me vjet të tëra, që dhanë kontributin e tyre nëpër metropolet e perëndimit në demonstrata e protesata,  do të ndjehen të zhgënjyer dhe të harruar. Me ta do të punojnë të tjerët dhe faktikisht ata do të shëndrrohen në kundërshtar që do të jenë edhe më të rrezikshëm se që janë disa të tjerë.
        Unë do të kisha folur shum për punën dhjetvjeqare të diasporës, sepse pothuaj nuk ka vend të Austrisë, Gjermanisë, Belgjikës e Holandës që nuk kam qenë por këtë do ta bëj atëherë kur Ju të më urdhëroni. Për këto vite mërgimi asgjë nuk fitova, dhe asgjë nuk mblodha që të kemë pranë kur një ditë do të kthehem në Kosovë. Çdo gjë që e pata e shkriva për qështjen kombtare, për Kosovën, për lirinë. Tani kur dua të kthehem kërcnohem nga matrapazët e kuq të cilët më denuan me vdekje qysh në vitin 1994 në Münster të Gjermanisë me një dasëm, sepse e këndova para Ibrahim Kelmendit këngën për President Rugovën.Unë asnjëherë nuk u friksova nga kërcnimet e tilla por përkundrazi në shpirtin tim rritej dashuria ndaj atdheut, ndaj Kosovës dhe ndaj Jush i nderuari Dr. Ibrahim Rugova.
          Kur më 1990 në restaurantin “dubrovnik” para Jush dhe para kongresmenëve e senatorëve amerikan e këndova këngën “Alternativa në Amerikë”, nuk e kisha menduar se do të vie një ditë që 90% të personazheve të asaj kënge duhet çkënduar. Edhe kam me i çkënduar më besoni por jamë duke e pritur çastin e volitshëm. Në ndonjë mënyrë disa edhe i kam çkënduar.
          Më falni Zoti President se ndoshta shkruajta pak shumë, sepse e di se jeni shumë i nxënë me punën e Juaj, por gjithsesi ma merrë mendja se edhe unë jamë punë e Juaja, sepse jam katandisur në këtë kurbet të zi. Nga Ju kërkoj që të më kshilloni se kur mund të kthehem dhe se a do ta kem dikund ndonjë vend pune në Kosovën e lirë, apo duhet të kthehem e të shetis rrugëve të Kosovs pa asnjë qëllim, pa plang e voter e me shtëpi të djegur në qender të Lypjanit. Ju premtoj, se di të punoj dhe mund të punoj. Pa marrë parasysh, unë do të jem me JU deri në frymen e fundit të jetës sime sepse deri sa të jem me JU unë e di se jam edhe me Kosovën. Me anë të kësaj letre po ua dergoj edhe origjinalin e kasetës më të re të cilën ende nuk po mund ta nxjerr për shkak të mungesës së mjeteve. Pos kësaj në këtë disketë letër po ua dergoj edhe disa tekste këngësh për të cilët emri i tyre do të mbetet i përjetshëm. Me këtë ua dergoj edhe një libër të pabotuar me shpresë se mund ta botoj LDK-ja, ndersa të ardhurat nga shitja e librit t´i dedikohen atyre që Ju do ta parashifni.
       Duke Ju dëshiruar shëndet, lumturi e fitore Ju përshëndes Juve dhe familjen e Juaj dhe zoti e bekoftë Kosovën dhe Juve Z.President.
 
Me nderime
Agim Gashi
Fleming str. 25
52353 Düren
Deutschland
2001- Düren
Ky shkrim është lexua[/size]
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jul 13, 2014 1:37 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10488238_680744455312869_1885478661779541843_n
Presidenti Dr.Ibrahim Rugova me dy djemtë e tij, Mendim dhe Ukë Rugova!
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 754_543682382352411_1863394162_n

Dr.Ibrahim Rugova me Kolë Berishën e Nekibe Kelmendin, në njerën nga fushatat e LDK-së

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1176197_543771882343461_720999009_n

Kolosët e lirisë, pavarësisë dhe demokracisë së Kosovës…

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1239786_544746095579373_445683397_n
Fitova Pavarësin emrin e kam Kosovë, falemnderit nga zemra o Ibrahim Rugovë!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jul 21, 2014 10:50 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10306560_253985224810363_711642277565648608_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jul 23, 2014 1:17 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1927921-10202431625768904-8413883908890247935-n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jul 30, 2014 11:19 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10414392_593812734059472_1015200530170353224_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Aug 01, 2014 12:04 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10506824_10154327643860389_4233844761533034818_o

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10383947_10154370849205389_7230405887317459671_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10363700_10154209912840389_7278520995130552882_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10371971_10154160103180389_5519580409864043658_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10345983_10154157591375389_3137477128527155957_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1240135_10153972761470389_356705842_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1891097_10153880697760389_1697716160_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sat Aug 02, 2014 2:02 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1239373_625914914182587_700873463042744925_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Aug 22, 2014 10:10 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10592700_830364350315277_371326637963421965_n

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1958257_830364316981947_4747979392302470835_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10626535_830365676981811_1562246783247746117_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10541814_830363733648672_2452358391907108428_n

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10609478_830332040318508_1016154628345955605_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sat Aug 23, 2014 5:23 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10517502_826901203994183_4961396314652742124_n

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 1972491_826900410660929_1235484679135297737_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 10441016_826902417327395_5931705350622603573_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 5 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 5 e 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi