Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Faqja 2 e 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Tue Mar 12, 2013 12:33 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 482676_529608193729385_88613042_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 28064_494814910542047_1580610288_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 16774_501093349914203_466330139_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 397977_508363282520543_1842573494_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 529338_515672171789654_1804283189_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 13093_516151715075033_1086830439_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 487647_516534531703418_1413287246_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 526822_517461781610693_1308400116_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 528159_520407757982762_1217942076_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Mar 13, 2013 7:06 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 6024_476335682420415_964886545_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 598810_476328652421118_1573598504_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 559863_476296922424291_1620183020_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 598652_476202465767070_1138941557_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 480469_476188422435141_1836081232_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 420072_476129122441071_535895799_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 482153_476014732452510_342585570_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 482287_476009522453031_883436454_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 598922_475987522455231_2122699270_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 225482_475981292455854_577227678_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 418822_475933815793935_612004196_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 483814_475913349129315_287461488_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 556763_475868875800429_1444771585_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 544195_475811255806191_1460074922_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 226409_475647835822533_333695479_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 541436_475563032497680_561868598_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 188886_475499735837343_1231516668_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 577802_475379069182743_435410518_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sat Mar 16, 2013 12:22 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 404785_581938175168925_2141830817_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 528130_583389475023795_681460214_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 555927_581903821839027_97727545_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Tue Mar 26, 2013 1:39 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 424917_4997011486954_1261558961_n
Hafiz Gagica
Miq të nderuar, me rastin e ditëlindjes së presidentit Rugova, po iu dhuroj një fotografi të tij e cila publikohet për herë të parë, me respekt Hafiz Gagica — mitPresident Dr Ibrahim Rugova hier: Stuttgart 1995, Fotografe Angelika Emerling.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Wed May 29, 2013 4:47 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 374992_615714898440097_1983221353_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 922902_616988988312688_1245249637_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 942446_616988501646070_1245691871_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 65681_616987174979536_1540555293_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 601709_616985231646397_1510162538_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 394213_615723688439218_391222373_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 931384_616981054980148_656560290_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 945767_615722928439294_2046240892_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 179494_615718845106369_99845629_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 394319_615721498439437_1743904399_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 936392_615717885106465_1638560577_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 428437_615717435106510_1114904793_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 62617_615716838439903_148806697_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 390601_615715808440006_937711658_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 601684_615715481773372_1780320905_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 198994_615713975106856_862602608_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 945907_615713605106893_1584947875_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 943138_615713265106927_1805121362_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 270891_615713098440277_1613473150_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 936112_615712851773635_1484643335_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 946457_615373831807537_1554637269_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 946652_615373065140947_664370382_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 942787_615372415141012_661709442_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 428555_615371011807819_1727044737_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 942690_615367351808185_1742268595_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 183150_615366655141588_328470362_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 941564_615365098475077_1939833756_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 922706_615337698477817_628275607_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 12020_615337308477856_582292392_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 941204_615336815144572_1618072750_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 941038_614954861849434_819890736_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 179119_614953111849609_125668377_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 941833_614947325183521_476646897_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 941973_614946105183643_1467532600_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 420729_614716971873223_1721486850_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 9362_614694861875434_442668005_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 943657_614687081876212_440190989_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 253370_614692628542324_1253754152_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 946402_614685928542994_182046018_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 943657_614687081876212_440190989_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 302852_613782465300007_170947824_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 255708_614684578543129_347475287_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Thu Jun 06, 2013 5:02 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 17758_181650758651665_174980469_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 598_125126620970746_2114951632_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 399323_136590006491074_1613051263_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 534479_135707173246024_39052992_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 522224_130343570449051_1349712908_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 269508_128173153999426_124002957_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Thu Jun 06, 2013 5:04 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 379763_10201275860842441_517599464_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jun 23, 2013 8:14 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1017081_367881980001222_1483750001_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun Aug 11, 2013 3:27 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 563943_10151626715484748_1528726258_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 998791_10151623626984748_590316407_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 560018_10151605312629748_1901930047_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 931177_10151535140474748_403049045_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun Aug 11, 2013 4:38 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Agim-gashi
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sun Aug 25, 2013 12:34 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 559791_415315168579459_1893108015_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Mon Sep 09, 2013 1:00 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1170897_563423647028319_1127088542_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 998091_563821446988539_1265305144_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 531897_561590957211588_800556966_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1157448_559465010757516_245605338_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1157725_558778857492798_1577723755_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 536905_558170374220313_1287108949_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 554048_556577207712963_679013984_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1146450_556328801071137_83755897_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 995934_554278847942799_1898877020_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 536717_554003677970316_975701777_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Sep 13, 2013 9:36 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 998114_546275848759731_1308894267_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1236326_546235508763765_1937031018_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1175498_546258878761428_1308664571_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1237859_545188888868427_550172152_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1176154_545164738870842_797096742_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Sep 13, 2013 9:37 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1174787_544732708914045_964155058_n

z.Agolli ju keni qenë shpesh edhe kritik ndaj mënyrës që praktikonte Rugova. A jeni penduar për këtë gjë?
Agolli: Mendoj se ne nuk e kemi kuptuar aq mirë Rugovën. Unë e kam kritikuar për anën paqësore të drejtimit të tij, kam bërë edhe ironi me shallin e tij, dhe tani ndjej njëfarë pendese që në atë kohë nuk e kam kuptuar aq shumë. Por tani unë kam kuptuar që nuk kam pasur të drejtë.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Sep 13, 2013 10:12 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1185188_546729112047738_884120802_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1003345_532756153445034_496880848_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1001239_533523200034996_1507904061_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1173876_534270316626951_1363461879_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 545202_535248503195799_63360778_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1174739_535862209801095_1891297395_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1185626_536093139778002_1686550900_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1148861_536846746369308_456721536_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 267291_537225072998142_1087887970_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1173632_537312772989372_484401462_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1175256_537680999619216_1459026717_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1235477_539115892809060_1991148994_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sat Sep 14, 2013 9:46 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1185697_545191165552342_841037660_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1236569_544125902325535_1542548927_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1175315_545164425555016_432643065_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 800BAF63-5F67-4312-A565-B57243757078_w640_r1_sFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1239544_544308635640595_1557943593_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1231502_544292622308863_1328330200_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Sep 18, 2013 9:08 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1233384_578207462237578_1855072923_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Sep 25, 2013 12:58 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1239905_551086688278647_1634236212_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1235116_550765038310812_2040987215_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1236057_548722335181749_632801793_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 65009_548019525252030_329545253_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1233316_547510195302963_691237265_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1186076_547011025352880_1660615574_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 998114_546275848759731_1308894267_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Sep 27, 2013 7:07 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1381981_10202130630731154_1658760946_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Sep 27, 2013 10:53 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 F1_inaug1380282383
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Sat Sep 28, 2013 12:38 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1174580_552235448163771_638594140_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Tue Oct 01, 2013 12:25 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1376436_553490471371602_2078485097_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Tue Oct 01, 2013 12:25 am

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1380548_553092114744771_1919800646_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Mon Oct 07, 2013 10:34 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 644135_556054454448537_516825067_nFoto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1385643_554639797923336_157387725_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Agim Gashi Tue Oct 08, 2013 6:39 pm

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1233438_10201243006575281_1533504090_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1233438_10201243006575281_1533504090_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1017470_10201243025695759_934619683_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1236815_10201243022335675_1845629039_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 7882_10201243020535630_203731908_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1375200_10201243019495604_410506363_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1239023_10201243018815587_826181996_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 541866_10201243017775561_1405137460_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1235544_10201243016255523_2112878476_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1240516_10201243014415477_368699342_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1375696_10201243013175446_1142620864_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 1376353_10201243012655433_844049746_n
Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 36530_10201243011055393_127358342_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves! - Faqe 2 Empty Re: Foto nga jeta dhe vepra e Dr. Rugoves!

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 2 e 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi