Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Faqja 14 e 18 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Dec 05, 2014 7:55 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10175967_10203079834622263_3213735637258425104_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Dec 05, 2014 7:56 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 1512286_10203055247287595_2027249175283241841_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Dec 05, 2014 7:57 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 165932_10151321766464077_215671602_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Dec 05, 2014 7:59 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 431933_4885621543880_1095499977_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Dec 09, 2014 3:26 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10364197_10203140451089094_3270982024064706668_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Dec 15, 2014 1:02 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10847992_1545977352325789_378539037431429509_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Dec 15, 2014 11:57 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 1531549_678567978923274_1225076325175618443_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Dec 15, 2014 11:57 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10689735_652717164841689_9087334411799885024_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Dec 16, 2014 1:37 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10676339_1526782904259996_8507893477040653675_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10404075_1526782944259992_3546391224815224398_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 150744_1526783010926652_6892484080599663350_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Dec 17, 2014 2:44 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Largea_1-a-do-ta-padis-kjo-qeveri-serbine-per-krime-lufte-per-gjenocidin-ndaj-shqiptareve-dhe-demet-e-luftes-web-11418746996
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Thu Dec 18, 2014 1:49 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 800px-Gjakove_OdaShqiptare

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10306456-407924792681437-6371794321388109618-n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 MeshavinaaaaDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 110Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Hqdefault
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Tue Dec 30, 2014 12:23 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10897795_703270243113720_9036940891539472933_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Jan 04, 2015 2:08 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10408503_1762222517336523_1110016972502649474_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Jan 04, 2015 3:42 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10550993_924358234248179_1067951926216877939_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Mon Jan 05, 2015 10:37 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10361264_1765106043714713_2841160516698240495_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Jan 23, 2015 3:18 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Original
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Jan 23, 2015 3:19 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Original
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Wed Feb 04, 2015 12:12 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10968577_413504505474997_8687649994028591130_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10968592_413167118842069_7082061105859898545_n
Xhandarmeria ( Policia ) '' fashiste '' Shqiptare 1939


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 1463923_412610328897748_3596651884385482324_n


Kur u larguan nga Shqiperia, ajo quhej Arberi 
( Arbreshet: Perendia na mbajti, dhe na mban Arberesh )


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10390355_411743472317767_2164754389710639642_n


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10390355_411743472317767_2164754389710639642_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10418393_409984699160311_9044821743325790475_n

Pershendetje nga Hora e Shqiptareve ( Sicili )
Matan detit, matan bregut.... pershendetje, vale, val... ne arberesh, ju shqiptare


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10945654_409880295837418_3795834415907598519_n


Bojka, gruaja e Migjenit


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10445945_409571082535006_3761756587805107343_n

Nish 
Xhamia e Islam age Gjakovalis ne Nish


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10305970_409543065871141_973116557229576250_n

Mitrovice 1941
Bedri Gjinaj dhe Rahim Gashi me disa te rinje, me antar te '' Organizates se Rinise Shqiptare '' 
15. Shtator 1941
fotografuar nga ura e Ibrit
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Feb 06, 2015 10:34 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 1044413_710615279057363_3444271821573141017_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Fri Feb 06, 2015 10:34 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10626683_629866513798907_6552094345488820399_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Feb 07, 2015 2:30 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10941011_444644722359295_6983716362411511503_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sat Feb 07, 2015 1:18 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10968216_10205919608124414_135764186_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Feb 08, 2015 3:32 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10347168_259931334200754_3995542643541139057_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10959703_342354472625106_2641001537274976390_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10891438_339668592893694_8344804855258631956_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10930100_336201876573699_4432271246397560005_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10695_333427923517761_8732986492255142433_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10376426_313240928869794_921576003341753226_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10686974_307553842771836_5300578825806758737_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 1962794_300043866856167_3764433427943640591_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 1656015_296767673850453_5541043957029478315_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10665809_295779920615895_6597554902088726967_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10649787_294497767410777_1061351788426098661_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10703526_294133474113873_8055580361519399975_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10696398_292275764299644_4347546507951823989_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10665784_291905361003351_5872442232204382184_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 994472_291055811088306_5584416319364042808_n


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10649521_284191081774779_7667796988857472692_n
SELANIK, 1908: Aleanca SERBI-TURQI-GREQI 
Gjate nje tubimi ne Selanik ku shihen Serbet, turqit dhe greket në Selanik me flamujt e tyre gjate nje manifestimi kunder Austro-Hungarise, dhe dihet qe i vetmi aleat i shqiptarve ne Europe ishte Austro-Hungaria qe i mbronte interesat shqiptare. Deshmi e aleances trepalshe kunder shqiptarve.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Feb 08, 2015 4:10 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10435391_10154210943645198_240659956304382977_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi prej Sun Feb 08, 2015 9:05 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 10956839_614946055305302_1229122358_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 14 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 14 e 18 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi