Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Faqja 5 e 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 10, 2014 8:35 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Agim-gashiDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1535439_491851744269337_1076070791_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 10, 2014 9:55 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10356253_4277812761351_1077430751701679613_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jun 16, 2014 1:17 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10405605_581343248651298_5108270209067520772_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1460176_480060845446206_1578605004_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 598502_483185561800401_1513075034_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jun 16, 2014 10:49 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10382750_736714446351826_754555395719592168_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10475711_10202438501543535_4761799093377407785_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jun 16, 2014 11:09 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10371638_535258756596584_3495065092214957449_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10464025_535258833263243_8613779328867719278_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10464025_535258833263243_8613779328867719278_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10389299_784141711604387_7119297854082781675_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10409434_783926758292549_1902707283804337999_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10406666_783478345004057_2632709237492391663_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10472595_781936435158248_2390400587876761208_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jun 16, 2014 6:02 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10433118_885483681466810_2933582772035711034_n
Nga filmi gjerman i Roman Mengon e vitit 1928 me motiv shqiptar "Hakmarrja ose ligji i Malit te zi"
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10481929_885033461511832_8083955290346306382_n
Film artistik gjerman i vitit 1928 i regjisorit Romano Megon ,mbi hakmarrjen e shqiptareve
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 17, 2014 4:00 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10468361_637118906381655_4628979743035991692_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10303794_637118426381703_2951591589643063161_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1546262_637118099715069_8852487271110235283_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10426591_637117696381776_193418256658345575_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 12341_636464043113808_7221724489563439140_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10401382_636463879780491_3739710905283006125_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10463862_635635276530018_2818254819505830585_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10441947_635634869863392_2318024899917038573_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10464285_635634066530139_3547612481362953084_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10447744_634978206595725_1372906561944537470_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10431527_635627556530790_3019075163826060195_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 17, 2014 4:04 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10384759_750228455038176_6335912355704006807_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 17, 2014 8:05 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1958042_10152142086539077_4138484666382840334_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 17, 2014 9:53 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Largea_elvis-pista-rahovec1402987640Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Largea_elvis-pista-rahovec1402987640
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 17, 2014 10:08 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 15S-Pol_Esat_Stavileci
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 18, 2014 11:06 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10377251_854626767899214_6769791460275009915_n
Nipi i Adem Jasharit
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 18, 2014 11:47 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10175077_767076259977375_8175752078419113264_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 18, 2014 12:53 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 FOTOpRESHEVA

SERBIA DUKE DEBUAR SHQIPTARET NGA NISHIN NE VITIN 1912…

Eksodi, debime tapo ne kartet e OKB siq nihjen si spastiem etnike, ndaj shqipatrev nuk jane sot as dje, nuk jane as në vitin 1999, apo ne vitet 1974, apo 1947 nga marrveshja e fundit mes Beogradit dhe Truqisë..por shumë, shume me të hershme madje edhe paar 101 vjteve, nga viti 1912, ka shkruar sot agjecina e lajmeve “Presheva jonë” duke sjellur nje foto ekskluzive nga ky eskod masovik i shqiptareve nga viti 1912, mu ne diten kur shtetit ynë shqipar fitoi pammavrësinë enjohur edhe dnekrombëtarisht.
Kjo është një fotografi lart, që dëshmon dhunën dhe represionin serb mbi shqiptarët qe u zvllua fillimsiht me stastrimet etnike keshut duke tkurru tokat shqiptare nga Nishin deri ne Mevegjë, qytet ky shqipzare qe dikur ishte i banuar me shumuci shqiptare ndërsa aktualisht jane pakicë, as 500 shqiptarë?! Ketu duke mosharrur edhe debimin e mbi 100.000 shqipatrev tejre nga kryeqayteit i Serbisë, nga Beogradi qe aktualisht kane mbetur vetem 5.200 ?!
Në jte foto lart  shihen shqiptarë, të cilët të diktuar nga politika represive e Beogradit, detyrohen të lënë qytetin e Nishit. Nishi sot ndodhet në shtetin serb. Fotografia është realizuar më 31 dhjetor të vitit 1912-të.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 18, 2014 1:30 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10489735_854156751279549_3232995275682758594_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10428001_854151384613419_2961799278548191521_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10457592_854089141286310_6979696385924595468_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10398070_854060401289184_1890577698356697724_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10455573_854102174618340_3981069085325499626_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10487404_854122874616270_3164955266871194204_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty DJEMTE E NENES…..

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 18, 2014 1:31 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10489735_854156751279549_3232995275682758594_n

DJEMTE E NENES…..

Oh, moj verë, jam e vetmuar, mezi prisja që të vije
të kthehen zogjtë tek klloçka dhe fëmijët e fëmijëve
oh,moj verë mesi të prisja, por më mirë mos të kishe ardhë
erdhën e ikën fëmija e me ta s’ndrrova një fjalë.


Nipi i madh nga Amerika murmëriste fjalë plotë
unë e zeza përveç”plis”,asnjë fjalë s’kuptova dot
e pyes djalin,”biri i nënës, ku punon në bujqësi?
se yt bir fjalën”plis”e shqipëton për mrekulli.”

Tjertri erdhi nga Greqia,doja në gjoks ta shtrëngoja
“kalimera”,me thosh ai,e zeza …kalin ç’e doja?
me ç’ta mbaj, ç’ti ngarkoja, s’kam as misër e as grurë
bosh shtëpia në çdo qoshe,kalon miu e thyen hundë.

Tjetri më erdhi nga Italia, i këndova”bir , mjalt bir”
“muta, muta”, ai më tha,ngela me sy shqyer ngrirë
Ç’eshte kjo fjalë,qe i thuhet nenes e më dolën pika lotë
“ai me thotë,…”hesht”…italisht”,kthehet djali rëndë, më thotë.

Ah,moj verë,ç’më thanë djemtë,do ta them s’e nuk duroj
po desha të shof fëmijët,gjuhët e huaja të mësoj,
ata janë “modernizuar”,”gjuha shqipe”, thonë, ”s’ka vlerë”
janë tre gjuhë, ti si më thua,a do ti mësoj moj verë?

S’mjaftojnë lotë,por ulurima,të ngjitem në një majë mali
shkulet zemra nga kraherori, nëna nuk e njef më djalin
ngelën si pemët pa rrënjë,si gjethja mbi ujë të lehtë
s’trashegojnë gjuhën e nënës e nuk njofin fjalën “vlerë
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 18, 2014 1:36 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10450763_854963357865555_7172113187687939363_nSyri Kaltër 

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10464200_854962471198977_8348180160779335059_n
Struga 
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10351962_854961981199026_7805986403098922042_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10443495_854955277866363_8111223044213834536_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10458120_854914711203753_2415116209635444685_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10428508_854848897877001_970455227882167043_n
[size=13]Valbona[/size]
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jun 18, 2014 1:38 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1620543_730700376962076_1464912934_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jun 20, 2014 11:42 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10275984_855625617799329_830477240846563394_nKulla e Mic Sokolit, 


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10301507_855632944465263_1720612675526479877_n

Lindi në Shkup, të Shqipërisë te pushtuar prej Perandorisë osmane, sot Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë, më datë 26 gusht 1910.

Vetem sipas te dhenave te vitit 1980, ajo ishte kujdestare e 7 500 femijeve ne 60 shkolla, mjekonte 960 000 te semure ne 213 spitale, ishte e vetmja ne bote qe trajtonte 47 000 viktima te lebrozes ne 54 klinika, kujdesej per 3 400 pleq te braktisur e te lene rrugeve ne 20 shtepi pleqsh dhe kishte biresuar 160 femije jetime.

Nder titujt qe i jane dhene Nënë Terezes permenden: Pamada Shir; Gjoni XXIII per Paqe, te cilen ja dorezoi personalisht Papa Pali VI; Samaritani i Mire, ne Boston; Shperblimi Nderkombetar John Kennedy, ne Uashington; Nena e te Gjitha Nenave, Balzan; Çmimi Nobel per Paqen; Medalja e Lirise, shperblimi me i larte amerikan; Medalja e Paqes, shperblimi me i larte i Rusise; etj.

Jane shkruar e shkruhen edhe sot e kesaj dite me qindra vepra per te madhen Nena Tereze, por te gjitha flasin ne te verteten se ajo ishte shqiptare, siç e ka deklaruar edhe vete. Nena Tereze vdiq me 12 shtator te vitit 1997, tani ne vitin e 100 te lindjes se saj krenohemi per jeten dhe vepren e saj.


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10489795_855629021132322_8270738112381692593_n

Përkrenarja përbëhet prej çeliku dhe rrethohet nga një rrip i larë me ar. Në majë të saj është vendosur si simbol koka e dhisë me brirë. Thuhet se përkrenarja iu dhurua Skënderbeut nga Papa Pio II në pritjen zyrtare që i bëri Skënderbeut natën e Krishtlindjes së vitit 1466.

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10247361_10202429998174810_7132670356104776030_n

Eshte per tu admiruar kurajua civile i peshkopit arberesh te Argjentines arbereshiin e mire z Arzobispo Aleksander ku dhe perse large ne kontinentin latin ai mbane gjalle simbolin e Kastriotit ,, e kunderta me Kryepeshkopin gek Janullatos ku shfaq sibolet helene ne Kishen te cilen ai e quan shqipetare !!!! 

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10407994_10202402823895470_3307412704486478594_n

Nje foto historike e vitit 1968
Perkujtohej ne Vatikan 500 vjetori Kastriotian ! 1468-1968,
Pikeishte ato vite ku regjimi ateist i Tiranes kishte hape fushaten me barbare kundra istitucioneve fetare, shkatrimin e kishave dhe xhamive !
Jane nacionalistet qe kurr nuk ju larguan tabanit kombetar
Sot ! Ish pinjollet e atyre qe ato vite ngriten doren perdoren kazmen dhe dinamitin kunder ketyre kulteve , jane duke u pergatit per pritjen e atit te shenjte me 21 shtator !
C fare hipokrizie , 
Ish ateistet ne gare se kush eshte me katolik se Papa !


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10414488_10202398734553239_6952774953563553589_n
Kohe rrogash!
Gjithe kete mirqenje socialiste !
Gezonte populli nen udheheqjen largpamse te nje grupi banditesh ordiner qe e kish emrin Partia e Punes 
Gjithe ky fukarallek dhe nga zorri te shkretet i "Uronin " marce nga ditet tona Xhahilit ,,!
 


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10458016_10202389399999881_6011161307997531657_n
[size=13]Jete baritore! 
Larg metropolit dhe ketu ka jete 
[/size]

[size=13]Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10341981_10202381899212366_5887140276319796384_n[/size]

[size=13][size=13]Sa e vertet eshte kjo per ne shqipetaret ?
Serbet urejne francezet !
Kroatet i duan kroatet , por urejne serbet!
Bullgaret, i duan ruset , por urejne greket,turqit dhe serbet !
Shqipetaret ! I urejne te gjithe , biles dhe disa prej vete shqipetareve ??
Ballkan hesapi !!!
[/size][/size]
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10325209_10202380756783806_1901974915989689840_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10404198_10202380756583801_6881614206075702658_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1524669_10202380756343795_2899495999217143886_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10451689_10202380756143790_1945719437222395129_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10301518_10202377951033664_8861225343699029155_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10374877_10202356057366336_6731099363711034091_n
[size=13]Kisha Shen Merise ne Mborje Drenove Korce 
Ndertuar shekullit 13 perpara se te hynin osmanet
Nje trashegimni jona kulturore e lene ne meshire te fatit per faqe te zeze
Ministra e kryeministra njerz te pushtetit te gjithe koherave pas 92 vec makinat ju kushtojne mbi 100,000$ dhe askush nuk i del zot ketyre visareve qe po zhduken 
A thua ndonje vile ne Gjirin e Lalzit ka me shume vlere se sa ky ndertim qindra vjecar,,
Vyrtyte te nje skllavi do shkruante Konica ,,,
[/size]
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jun 20, 2014 11:44 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10441902_10202349889572145_8776449552242470150_n
Pas pretendimeve per ndarjen e Himares Zone me vete administrative 

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10342500_10202346586369567_3563993464962870480_n
Dhimiter Berati ,Imzot Bumci dhe At Gjergj Fishta ,,ne Konferencen e Paqes ..ne Paris - 1919

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10457561_10202346553488745_378881898313546832_n

Logoja 
70-vjetori i pushtimit sllavo-komunist itrojeve shqipetare
1944-2014
Kjo do te jete Stema e indetifikimit te kesaj Zone 
Logua e perdorur nga qarqe antishqipetare per aneksim te teritoreve shqipetar ,,
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jun 20, 2014 7:52 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10500488_888149021200276_4985171752661267657_n
Mitrovice 1909
Ura mbi Iber ku sot serbet bejne mure 2 m te larte ,per ta mbyllur ate!
http://albanianphotography.net/louis-jaray/index.html
Robert Elsie

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj001Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj024a

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj024b
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj028a
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj028b
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj032a
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj032b
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj040a
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj040b
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj044a
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj044b
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Glj048a
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jun 21, 2014 11:47 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10250066_1602583266633907_971253846082090200_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10171015_1596916030533964_8488392837617537333_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1904235_1552790334946534_1897636110_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jun 21, 2014 12:34 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1964860_1533505790208322_2034654786_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1546137_1512979822260919_1222432305_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1505609_1506682672890634_738177071_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1520820_1494415064117395_1799194671_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1471152_1490450631180505_1739997736_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1463762_1489892947902940_1508276616_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 1455024_1473230499569185_962724446_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jun 21, 2014 10:14 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10494832_1422817617999593_8547249308398184704_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10262228_1415854722029216_2348954138579465219_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10463052_1418373838443971_3981047549285799411_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 10405494_1417394488541906_1297515555976631277_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jun 22, 2014 11:37 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 0
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 69
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 5 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 5 e 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi